4 juni De magie van verbinding

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Tijdens de orakel cirkel komt er een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Hoe doe je mee? Bereid je voor door na te denken over een vraagstuk. Wat speelt er in je leven? Wat zou je verder willen onderzoeken? Daarmee gaan we aan de slag. Wij gebruiken kaarten om jouw zoektocht te ondersteunen. Laat je verrassen door de inzichten die je op deze middag krijgt. Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat naar de oppervlakte mag komen.

Wat heb je dan verder nog nodig? Vertrouwen en daarom ook een beetje lef om jouw kwetsbaarheid te tonen, doe makkelijk zittende kleding aan en reserveer uiteraard tijd om aanwezig te zijn.

Doe je mee? Ik ontvang je graag!

Lees meer

18 juni Workshop Moodboard maken

Wat als je dromen kleur en vorm zouden hebben?

Ga de uitdaging aan maak een moodboard! Dit is een collage van afbeeldingen, foto’s en dingen die jou blij maken. En daarmee inzichtelijk maakt wat jouw verlangens, dromen en wensen zijn. Door je moodboard vervolgens op een mooie plek in huis te zetten, word je dagelijks herinnert aan deze verlangens, dromen en wensen. Vrees niet, je hoeft geen knutselgoeroe te zijn, iedereen kan het! Daarnaast, er is geen goed of fout…het gaat om jouw ideeën, jij bepaalt hoe jouw board er uit gaat zien.

Na afloop bespreken wij het resultaat wat je inzicht geeft in wie je bent en waar je naar toe wilt. En mocht er naar aanleiding van de workshop nog aanvullende behoefte zijn aan coaching, dan wordt, bij minimale afname van 4 gesprekken, de investering verrekend met de totale kosten. 

Lees meer