coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Hoe kunnen we jou laten groeien?

Neem een kijkje hieronder over wat wij te bieden hebben. Graag gaan wij met jou in gesprek om jouw behoefte te peilen en dan te zorgen voor een passend aanbod voor jou als individu of als team. In al onze trainingen, workshops en coachsessies zoeken wij in ieder geval de beweging met je op. Onze rol is om jou tijdens dit proces te ondersteunen in een gelijkwaardige één-op-één relatie, zonder oordeel. En dat doen wij graag!  Wij zijn er voor iedereen die toe is aan groei en ontwikkeling.

Persoonlijke groei

Soms loop je tegen vragen, situaties en/of uitdagingen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Vooral bij het maken van keuzes: in je relaties, je werk of voor jezelf. Hier kom je niet altijd even makkelijk met jezelf uit en misschien ook niet met mensen uit je omgeving.  

Wij dagen je uit om op een andere manier naar zaken te kijken. Je te spiegelen met wat wij zien en voelen. Dit helpt jou om zelf tot (andere) inzichten te komen. Natuurlijk is er ruimte voor een lach en een traan, alles is goed. Samen met ons dit traject aangaan betekent kiezen voor jezelf en jouw eigen ontwikkeling, het vergroot je bewustzijn om daarna met een goed en stevig gevoel jouw pad te vervolgen.

Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande button of bel of mail ons voor een offerte op maat voor een totaal traject met o.a. e-coaching, eventuele vragenlijst met betrekking tot stressklachten, LDC testen voor meer inzichten in competenties en interesses. 

Persoonlijke groei jong volwassenen (16 t/m 27 jaar)

Bij Jong volwassenen draait het vaker om andere uitdagingen. Ben ik wel goed genoeg? Mag ik zijn wie ik ben? De verwerking van een scheiding van je ouders, een conflict met je eigen seksualiteit, de uitdagingen van social media en omgaan met de snelle wereld die steeds meer van je vraagt. En uiteraard ondersteunen wij jou ook bij het maken van keuzes in relaties, opleiding en/of werk.

Wij focussen ons op de toekomst. Humor speelt in ons werk een grote rol. Naast ruimte voor een lach, is er ook ruimte voor een traan, alles is goed. Voor het aangaan van zo’n traject heb je lef nodig en aangezien je dit nu leest, is de eerste stap al gezet. 

Ben je op zoek naar iemand die gewoon even naar je luistert? Die met je meeloopt langs de uitdagingen op jouw pad? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ook voor jou maken wij graag een offerte voor een persoonlijk traject. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze coaches via onderstaande button of bel/mail of app ons.

Helder-en-fris kaart

Iedereen heeft wel eens behoefte om zijn verhaal te delen. Of heeft zonnestralen nodig om die donkere wolken weer te doen openbreken. Of wil even sparren om de eigen gedachten weer helder te krijgen.  Dit doet men thuis, op het werk of met vrienden en/of kennissen. En soms is een professioneel luisterend oor gewenst.  

Wat dacht je van een pool van externe coaches gekoppeld aan jouw bedrijf? Wij kunnen snel schakelen, en helpen graag om te zorgen dat alle hoofden weer helder en fris zijn. Zo hou je jouw medewerkers mentaal veerkrachtig. 

Teamcoaching - Groei als team

Hoe hou jij jouw team krachtig en in beweging?

Voelt het alsof de energie uit jouw team is? Is de onderlinge samenwerking moeizaam? Wil je meer beweging? Betere resultaten behalen? Meer plezier en groei voor iedereen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat de energie weer gaat stromen en dat jouw team meer plezier ervaart om de ‘klus te klaren’.

gevoel

Workshops

Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht

Wil je ontdekken hoe sterk jouw innerlijke kracht is? Wat zou je doen als alles mogelijk is? Hoe doorbreek je de cirkel waar je in zit?

De magie van verbinding

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een ‘orakel cirkel’. Tijdens de ‘orakel cirkel’ komen wij met een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Moodboard maken

Wat als je dromen kleur en vorm zouden hebben? Ga de uitdaging aan maak een moodboard! Dit is een collage van afbeeldingen, foto’s en dingen die jou blij maken. En daarmee inzichtelijk maakt wat jouw verlangens, dromen en wensen zijn. 

gevoel

Een vleugje magie

Numerologie in combinatie met één coachsessie

Numerologie is de filosofie en wetenschap van getallen. Met behulp van diverse persoonlijke nummers, zoals jouw geboortedatum, maar ook jouw volledige naam, berekenen wij jouw kosmische codes. Deze codes vertellen je over welke reis jouw ziel door het universum maakt c.q. gaat maken. Ieder getal heeft zijn eigen trilling. Het helpt je inzicht te krijgen in jouw leven op een laagdrempelige manier. Numerologie werkt het meest krachtig in combinatie met een coachsessie. Het vergroot je bewustzijn om daarna weer met een goed en stevig gevoel jouw pad te vervolgen. Beweging!

Innerlijke reis

Anne neemt je graag mee op een reis door jouw innerlijke wereld. De plek voorbij je denken, de plek waar je heel veel weet, vinden kan en kunt voelen zonder de belemmerende gedachten uit je dagelijks leven. Zij begeleidt je via geleide meditaties/visualisaties naar wat zich – diep – in jou bevindt in je verleden en weer terug naar het heden, en soms zelfs naar de toekomst. 

Sparren

Heb je behoefte aan inspiratie, inzicht of wil je uitgedaagd worden? Is het lastig om een eerste stap te zetten? Op een creatieve en krachtige manier kijken en/of denken wij graag met je mee over jouw plannen, zakelijk of privé. Soms lekker kritisch, altijd met een open hart en heel vaak praktisch toepasbaar. 

Binnen 1,5 uur heb je nieuwe inzichten, nieuwe verbindingen en genoeg energie om er verder mee aan de slag te gaan.

Het inspiratienest

Het inspiratienest is de plek waar je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met persoonlijke ontwikkeling. Ongeveer elke twee weken is er een vrije inschrijving voor maximaal 5 personen. Heb je je ingeschreven, dan gaat de avond altijd door. Het kan dus zijn dat jij er alleen bent, dan heb je de tijd en de ruimte met alle aandacht voor jou, of we zijn met een klein groepje om van elkaar te leren.