22 september Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht.

Wil je ontdekken hoe sterk jouw innerlijke kracht is? Wat zou je doen als alles mogelijk is? Hoe doorbreek je de cirkel waar je in zit?

Op 22 september laten wij (Nico Vermaas en Karin Groenenboom) jou graag ervaren hoe jouw leven er dan uit kan zien! Het wordt een dag vol ontdekkingen. Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig en we gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag, niets is goed of fout. Door beweging te creëren, letterlijk en figuurlijk, gaat de energie weer stromen. Je blik gaat weer open, er komen nieuwe inzichten en er komt ruimte voor actie. Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen en kijken uit naar een enerverende dag. Durf jij het aan om met een kleine groep mensen op ontdekkingsreis te gaan?

Er is tijdens deze dag tevens ruimte voor het doen van (familie)opstellingen. Een opstelling geeft inzicht in jezelf en in je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken. Een mooie methodiek die je het antwoord op jouw vraag laat voelen. Hoofd uit, gevoel aan.

Met een kleine groep mensen van maximaal 12 personen, verblijven wij op het prachtige Buitengoed De Uylenburg. Wij komen hier samen in het rondhuis. Met de versterking van de symboliek van deze ruimte, een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, kan iedereen gelijkwaardig deelnemen aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Enthousiast? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via karin@deinspiratieboom.nl.

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van je.

Lees meer

24 september De magie van verbinding

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Tijdens de orakel cirkel komt er een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Hoe doe je mee? Bereid je voor door na te denken over een vraagstuk. Wat speelt er in je leven? Wat zou je verder willen onderzoeken? Daarmee gaan we aan de slag. Wij gebruiken kaarten om jouw zoektocht te ondersteunen. Laat je verrassen door de inzichten die je op deze middag krijgt. Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat naar de oppervlakte mag komen.

Wat heb je dan verder nog nodig? Vertrouwen en daarom ook een beetje lef om jouw kwetsbaarheid te tonen, doe makkelijk zittende kleding aan en reserveer uiteraard tijd om aanwezig te zijn.

Doe je mee? Ik ontvang je graag!

Lees meer

1 oktober Workshop Moodboard maken

Wat als je dromen kleur en vorm zouden hebben?

Ga de uitdaging aan maak een moodboard! Dit is een collage van afbeeldingen, foto’s en dingen die jou blij maken. En daarmee inzichtelijk maakt wat jouw verlangens, dromen en wensen zijn. Door je moodboard vervolgens op een mooie plek in huis te zetten, word je dagelijks herinnert aan deze verlangens, dromen en wensen. Vrees niet, je hoeft geen knutselgoeroe te zijn, iedereen kan het! Daarnaast, er is geen goed of fout…het gaat om jouw ideeën, jij bepaalt hoe jouw board er uit gaat zien.

Na afloop bespreken wij het resultaat wat je inzicht geeft in wie je bent en waar je naar toe wilt. En mocht er naar aanleiding van de workshop nog aanvullende behoefte zijn aan coaching, dan wordt, bij minimale afname van 4 gesprekken, de investering verrekend met de totale kosten. 

Lees meer