22 september Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht.

Wil je ontdekken hoe sterk jouw innerlijke kracht is? Wat zou je doen als alles mogelijk is? Hoe doorbreek je de cirkel waar je in zit?

Op 22 september laten wij (Nico Vermaas en Karin Groenenboom) jou graag ervaren hoe jouw leven er dan uit kan zien! Het wordt een dag vol ontdekkingen. Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig en we gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag, niets is goed of fout. Door beweging te creëren, letterlijk en figuurlijk, gaat de energie weer stromen. Je blik gaat weer open, er komen nieuwe inzichten en er komt ruimte voor actie. Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen en kijken uit naar een enerverende dag. Durf jij het aan om met een kleine groep mensen op ontdekkingsreis te gaan?

Er is tijdens deze dag tevens ruimte voor het doen van (familie)opstellingen. Een opstelling geeft inzicht in jezelf en in je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken. Een mooie methodiek die je het antwoord op jouw vraag laat voelen. Hoofd uit, gevoel aan.

Met een kleine groep mensen van maximaal 12 personen, verblijven wij op het prachtige Buitengoed De Uylenburg. Wij komen hier samen in het rondhuis. Met de versterking van de symboliek van deze ruimte, een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, kan iedereen gelijkwaardig deelnemen aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Enthousiast? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via karin@deinspiratieboom.nl.

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van je.

Wanneer

22 september van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf 09:30 uur ben je van harte welkom.

Waar

Buitengoed De Uylenburg

Noordeindseweg 70

2645 BC  DELFGAUW

Voor wie

Voor iedereen die wil investeren in zichzelf! Er is maximaal plaats voor 12 personen .

Investering

De investering in jezelf bedraagt € 181,50 per persoon voor de gehele dag. Dit is all-in met BTW, koffie, thee, water, iets lekkers, een uitgebreide lunch, goed gezelschap, mooie inzichten, me-time en een goede energie.

Aanmelden

Aanmelden kan via karin@deinspiratieboom.nl

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM.