24 september De magie van verbinding

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Tijdens de orakel cirkel komt er een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Hoe doe je mee? Bereid je voor door na te denken over een vraagstuk. Wat speelt er in je leven? Wat zou je verder willen onderzoeken? Daarmee gaan we aan de slag. Wij gebruiken kaarten om jouw zoektocht te ondersteunen. Laat je verrassen door de inzichten die je op deze middag krijgt. Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat naar de oppervlakte mag komen.

Wat heb je dan verder nog nodig? Vertrouwen en daarom ook een beetje lef om jouw kwetsbaarheid te tonen, doe makkelijk zittende kleding aan en reserveer uiteraard tijd om aanwezig te zijn.

Doe je mee? Ik ontvang je graag!

Wanneer

24 september van 13:30 uur tot 16:30 uur. Vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom.

Waar

Winkelhaak 77 in Den Haag

Voor wie

Voor iedereen! Er is maximaal plaats voor 5 personen .

Investering

€ 47,- inclusief BTW, materialen, koffie,thee, lekkers, inzichten, verbonden zijn en gezelligheid.

Aanmelden

Aanmelden kan via karin@deinspiratieboom.nl

Let op! Dit is geen alternatief voor groep coaching.

Als je worstelt met een specifiek probleem en je wilt daar aan werken, dan kan ik je eventueel verder helpen met 1 op 1 sessies of je doorverwijzen naar 1 van mijn collega’s.

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM.