coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

2 november - De magie van verbinden

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Tijdens de orakel cirkel komt er een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Doe je mee? Ter voorbereiding mag je alvast nadenken over een vraagstuk. Wat speelt er in je leven? Wat zou je verder willen onderzoeken? Daarmee gaan we aan de slag. Wij gebruiken kaarten om jouw zoektocht te ondersteunen. Laat je verrassen door de inzichten die je op deze middag krijgt. Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat naar de oppervlakte mag komen.

Er is plaats voor 5 personen. De investering is € 50,- inclusief BTW, materialen, koffie,thee, lekkers, inzichten, verbonden zijn en gezelligheid. Wij starten de middag om 13:30 uur, inloop is vanaf 13:00 uur en we sluiten de dag af om 16:30 uur.

Let op! Dit is geen alternatief voor groep coaching.

Als je worstelt met een specifiek probleem en je wilt daar aan werken, dan maken wij graag een afspraak met je voor een 1 op 1 sessie.