coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

8 december - Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht

Wij laten jou graag ervaren hoe jouw leven er dan uit kan zien! Het wordt een dag vol ontdekkingen. Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig. Wij gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag. Door beweging te creëren, letterlijk en figuurlijk, gaat de energie weer stromen. Je blik gaat weer open, er komen nieuwe inzichten en er komt ruimte voor beweging. 

Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen met o.a. (familie)opstellingen, lichaamswerk, krijgskunst in kracht van Ki en 'alles' wat op dat moment aanwezig is. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis?

Er is tijdens deze dag tevens ruimte voor het doen van (familie)opstellingen. Een opstelling geeft inzicht in jezelf en in je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken. Een mooie methodiek die je het antwoord op jouw vraag laat voelen. Hoofd uit, gevoel aan.

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontvangen. Bel ons als je nog vragen hebben. 

Voor iedereen die zijn innerlijke kracht wil ervaren! Er is maximaal plaats voor 8 personen. De investering in jezelf bedraagt € 181,50 voor deze dag. Dit is all-in met BTW, koffie, thee, water, iets lekkers, een uitgebreide lunch, goed gezelschap, mooie inzichten, me-time. Wij starten de dag om 10:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur en sluiten de dag af om 17:00 uur.