Wat als je kiest
voor een beetje zachter...

Nieuwsgierig?

Vul vrijblijvend het contact formulier in!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen

Praktische Zaken


Bezoekadres

Winkelhaak 77

Unit 9

2495 AX Den Haag

Afzeggen afspraak

Afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Worden de coach sessies vergoed?

Via jouw werkgever

Bedrijven hebben vaak geld beschikbaar voor loopbaantrajecten. Coach sessies vallen hier ook onder. Een werkgever kan er ook voor kiezen om ter preventie van burn-out klachten de kosten van het coachen te vergoeden. Hiervoor maak ik graag een offerte op maat.

ZZP-er

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Scholingskosten

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken bij je belastingaangifte. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via jouw zorgverzekering

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw zorgverzekeraar.

Algemene informatie

KvK nummer: 69031444

BTW nummer: NL001734730B41

IBAN: NL19 RABO 0321 3970 88

Locatie

Samen met jou kijk ik wat de prettigste plek is om van uit te werken. Dat kan op mijn kantoor zijn, bij jou thuis, op een inspirerende locatie of we gaan lekker naar buiten.

Nederlandse orde van beroepscoaches

Aangesloten bij De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) www.nobco.nl

Privacy verklaring van de inspiratieboom

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.