coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Durf

Beweging creëren, dat is wat wij doen. Ben jij vastgelopen of jouw team? Wij ondersteunen je graag om de energie weer te laten stromen. 

De inspiratieboom is de plek om jou en/of jouw organisatie te laten groeien. Wij geloven in een holistisch aanpak en dat er meerdere vormen zijn, die kunnen leiden tot (volledige) groei. Wat bij de één passend en helpend is, werkt bij de ander (nog) niet. Met aandacht stemmen wij af op de behoefte van de persoon of van het team. Wij werken samen met een team van vaste professionals, ieder met zijn eigen expertise. We zijn allemaal menselijk, betrokken en luisteren goed naar wie je bent en wat je nodig hebt. Nieuwsgierig? Wij ontmoeten je graag! 

Wat kunnen wij bieden

Wij bieden beweging! Wij zorgen er voor dat de energie weer gaat stromen op de plekken waar het vast zit. Dit doen we 1-op-1, voor teams en voor organisaties. Wij dagen je uit om op een andere manier naar zaken te kijken. Je te spiegelen met wat wij zien en voelen. Dit helpt jou (en/of jouw team) om zelf tot (andere) inzichten te komen. Het vergroot je bewustzijn om daarna weer met een goed en stevig gevoel jouw pad te vervolgen. Een traject  bij de inspiratieboom aangaan betekent een open en eerlijke confrontatie met jezelf (en/of met jouw team). 

Ons aanbod
Home_wat-kunnen-wij-bieden.jpg

Ontmoet ons team

Ons vaste team bestaat uit professionals met ieder hun eigen ‘magische’ expertise. Wij zijn allemaal menselijk, betrokken en luisteren goed naar wie je bent en wat je nodig hebt. Onze rol is om jou en/of jouw team/organisatie tijdens dit proces te ondersteunen in een gelijkwaardige relatie, zonder oordeel. En dat doen wij graag! 

Ons team
gevoel.
{title}