groeien

Groeien

Soms loop je tegen vragen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Bij het maken van keuzes in je relaties, het maken van keuzes in je werk en het kiezen voor jezelf. Niet altijd kom je hier zelf uit en ook niet met mensen uit je omgeving.

Ik daag je uit om op een andere manier naar zaken te kijken. Je te spiegelen met wat ik zie en voel. Dit helpt jou om zelf tot (andere) inzichten te komen. Er is ruimte om dit te doen met een lach en een traan. Dit traject aangaan betekent ook lef hebben, het vergroot je bewustzijn om daarna weer met een goed en stevig gevoel jouw pad te vervolgen.

Mijn rol is om jou tijdens dit proces te ondersteunen in een gelijkwaardige één-op-één relatie, zonder oordeel. En dat doe ik graag! Soms zijn de gesprekken op een fijne plek in Rijswijk, de andere keer gaan we naar buiten. De buitenlucht ontspant namelijk en laat je dichter bij je gevoel komen. Alles gaat uiteraard in overleg.

Een gemiddeld traject heeft zo’n 6 tot 10 gesprekken.

Heb je nog vragen of wil je gelijk aan de slag? Neem dan contact met me op. Onder contact zie je ook de verschillende mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor coaching.

Voor referenties verwijs ik je graag naar kleurrijke vogels die je voor gingen.

groeien

Groeien en bewegen

Wil je naast mentaal ook lichamelijk in beweging komen, dan is running therapie echt iets voor jou. Bij running therapie gaat het niet over het zo hard en zo veel mogelijk lopen van kilometers, soms is wandelen al meer dan genoeg. Door letterlijk de loopbeweging te maken, komt jouw brein ook in beweging. Running therapie is dus eigenlijk coaching +. Het geeft inzicht in jouw patronen, belemmeringen, overtuigingen en emoties. Met als resultaat dat je jouw fysieke en emotionele hindernissen overwint en dus beter in je vel komt te zitten. Beweging brengt je gedachten tot rust, waardoor je zenuwstelsel kan herstellen. Hierdoor kan je nieuwe mogelijkheden ontdekken, meer vrijheid ervaren, je wordt er meer flexibel van en als extra is het natuurlijk goed voor jouw lijf en jouw conditie.

Een gemiddeld traject heeft zo’n 6 tot 10 sessies.

Heb je nog vragen of wil je gelijk in beweging?
Neem dan contact met me op. Onder contact zie je ook de verschillende mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor coaching of running therapie.

groeien

Sparren

Heb je behoefte aan inspiratie, inzicht of wil je uitgedaagd worden? Is het lastig om een eerste stap te zetten?

Op een creatieve en krachtige manier kijk en/of denk ik graag met je mee over jouw plannen, zakelijk of privé. Soms lekker kritisch, altijd met een open hart en heel vaak praktisch toepasbaar. Binnen 1,5 uur heb je nieuwe inzichten, nieuwe verbindingen en genoeg energie om er verder mee aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op.

groeien

Ouder en wijzer worden

Het ouder worden heeft mij andere inzichten, ervaringen en kennis gegeven. Deze zet ik graag in bij opdrachten. De opdrachten kunnen heel divers zijn. Voorbeelden zijn het aanjagen van projecten om mensen, deelnemers in beweging te krijgen, het kritisch meekijken op bedrijfsprocessen, helpen bij het werven van nieuw personeel, het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Ook voor het genereren van extra klanten, extra deelnemers voor een opleiding of andere netwerkgerelateerde opdrachten kan ik je verder helpen.

Met mijn ervaring en enthousiasme motiveer ik mensen in beweging te komen. Ik maak er een feestje van, zonder het zakelijke doel uit het oog te verliezen.

Voor referenties verwijs ik je graag naar kleurrijke vogels die je voor gingen.

Mijn tarief is afhankelijk van de opdracht, hier komen we vast uit.

Interesse?
Neem dan contact met me op.

Nieuwsgierig?

Vul vrijblijvend het contact formulier in!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen