coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Mind wellness Giftcard

Sparren

Wil je sparren over hoe jij weer in beweging komt? Even je hart luchten over wat jou bezighoudt? Samen stil staan bij gedachten, gevoelens en emoties. Wij dagen je uit om op een andere manier naar zaken te kijken. Je te spiegelen met wat wij zien en voelen. Dit helpt jou om zelf tot (andere) inzichten te komen en om uiteindelijk weer beweging in jouw leven te creëren. 

De sessie is 1-op-1 en duurt een uur, de locatie gaat in overleg. De waarde van dit arrangement bedraagt € 75,-  inclusief BTW.

Hoofd uit, gevoel aan

Wil je meer vrijheid ervaren? Meer leven vanuit jouw hart en vanuit wie jij bent? Maak dan kennis met systemisch werken. Dit geeft inzicht in jezelf en in je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken. Een mooie methodiek die je het antwoord op jouw vraag laat voelen. Hoofd uit, gevoel aan. 

De sessie is 1-op-1 en we nemen de tijd die we nodig hebben, de locatie is in overleg. De waarde van dit arrangement bedraagt € 100,-  inclusief BTW.

Inspiratieboost

Heb je behoefte aan inspiratie, inzicht en/of wil je uitgedaagd worden? Op een creatieve en krachtige manier voel, kijk en/of denk ik met je mee over jouw plannen, zakelijk of privé. Soms lekker kritisch, altijd met een open hart en heel vaak praktisch toepasbaar. Na 1,5 uur heb je nieuwe inzichten, nieuwe verbindingen en genoeg energie om er verder mee aan de slag te gaan. De sessie is 1-op-1 en duurt een anderhalf uur, de locatie is in overleg. De waarde van dit arrangement bedraagt € 150,-  inclusief BTW.