coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Waardevolle investering

In sommige gevallen worden coach sessies (gedeeltelijk) vergoed. Mocht dit niet het geval zijn, zie het dan als een waardevolle investering in jezelf. 

Worden de coach sessies vergoed?

Via jouw werkgever

Bedrijven hebben vaak geld beschikbaar voor loopbaantrajecten, opleidingen e.d. soms zijn er ook regelingen om te sparen voor je eigen ontwikkeling. Coach sessies kunnen hier ook onder vallen. Informeer bij jouw werkgever voor de mogelijkheden. Een werkgever kan er ook voor kiezen om ter preventie van burn-out klachten de kosten van het coachen te vergoeden. Vraag hiervoor een offerte aan.

ZZP-er of eigen bedrijf

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via jouw zorgverzekering

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Wij adviseren je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw zorgverzekeraar.

Coachlocatie

Samen met jou kijken we welke plek het beste aansluit bij jouw (coach)vraag. Dat kan op één van onze kantoren zijn, bij jou thuis, op een inspirerende locatie of wij gaan lekker naar buiten. Wil je eerst online kennismaken? Dat kan ook. Kijk onder contact voor de mogelijkheden.

Afzeggen afspraak

Voor een gemaakte afspraak reserveren wij tijd. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk 1 werkdag, van tevoren. Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen 24 uur voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.