coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Dit zijn wij

Maak kennis met ons vaste team van coaches en trainers. Allen zijn menselijk, betrokken en luisteren goed naar wie je bent en wat je nodig hebt. Niet alle expertises zijn zichtbaar op deze site. Zij zijn wel aanwezig in ons netwerk en wij kunnen snel met hen schakelen, denk hierbij o.a. aan psychologen, cranio sacrale therapeuten, fysiotherapeuten, personal trainers, etc. 

Karin

coach, teamcoach, trainer

Mensen zijn mijn passie. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te verbinden en ook om beweging te creëren. Mijn glas is altijd half vol, waardoor ik denk en handel in mogelijkheden. In mijn werk zet ik voornamelijk mijn humor, een dosis gezond verstand, jaren van werkervaring en mijn netwerk in. 

Susanne

psycholoog, coach

Susanne de Jong is bevlogen over haar vak en warm en betrokken naar haar cliënten. Ze heeft een sterk eigen-wijze van denken en beschikt over een flinke dosis zelfreflectie en humor die ze niet schroomt in te zetten tijdens gesprekken. Sessies bij haar zijn dan ook zeker niet altijd ‘zware stof’ en er kan op z'n tijd best gelachen worden. Ze zet veelal praktische en vernieuwende technieken in voor allerlei hulpvragen onder andere op het gebied van zingeving, angstklachten, impactvolle life-events en somberheid. Ze ontvangt je in haar warme praktijkruimte vrijwel grenzend aan het Haagse Bos

Marieke

coach, teamcoach, trainer

Sinds 1993 sta ik stevig tussen organisatie en klant. Zowel hands-on op de werkvloer als met helikopterblik in managementfuncties. Mijn werk heeft mij laten inzien dat ik niets liever doe dan de klant de optimale beleving te geven van de organisatie waar ze mee in contact komen. En deze passie deel ik graag. Ik zoom in door de organisatie handvatten aan te reiken, om het effect van de eigen houding & gedrag op het contact van de klant inzichtelijk te maken en te verbeteren, met aandacht voor verbinding in het team.

Anne

coach, innerlijke reis begeleider

Ik gebruik mijn intuïtie, geduld, empathie, nieuwsgierigheid en openheid tijdens mijn coach sessies. Ik luister, ben eerlijk, constateer wat ik zie, geef feedback, voel met je mee, heb compassie en ja, ik lach vaak.

Lysette

teamcoach, trainer

Als coach en professioneel blikverbreder is het stellen van vragen en aandachtig luisteren noodzakelijk om een goede match te maken. Door echt alert te zijn en te horen wat er niet gezegd wordt, herken ik haakjes om individuele drijfveren te verbinden met het vraagstuk van een team of organisatie. Ik ben dan ook gefascineerd door het systemisch werk/opstellingen. Het kijken door die bril, inzetten van die kennis en de ervaring met individuele, team- of organisatievraagstukken, maken dat gesprekken op een eigen niveau plaatsvinden.