coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Karin

coach, teamcoach, trainer

Mensen zijn mijn passie. Ik hou ervan om mensen te inspireren en te verbinden en ook om beweging te creëren. Mijn glas is altijd half vol, waardoor ik denk en handel in mogelijkheden. In mijn werk zet ik voornamelijk mijn humor, een dosis gezond verstand, jaren van werkervaring en mijn netwerk in. 

Mijn ervaring wordt aangevuld met een afgeronde, geaccrediteerde coach opleiding en opleidingen in systemisch coachen, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), vraaggericht energie waarnemen, hartcoherentie, running therapie en ik ben gecertificeerd als stress- en burn out coach, sinds kort ben ik ook PSYCH-K facilitator. Ik maak gebruik van die coachtechnieken die het best passen bij de behoefte en het moment. Naast coach, ben ik ook beschikbaar als extern vertrouwenspersoon.

Daarnaast ben ik de trotse ouder van 3 prachtige kinderen, het meisje en de vrouw van Martin, zoetje van Marieke en verder dochter van, vriendin van, kennis van, buurvrouw van… kortom: een echt mensen mens. In mijn vrije tijd omring ik mij graag met mijn lief, mijn kinderen, mijn vrienden en vind je me twee keer per week in de sportschool. Ik creëer graag het ‘Italiaanse’ familiegevoel, een grote tafel met eten en drinken, waar iedereen mag aansluiten – daar word ik blij van. Ik leef vol uit; voluit lachen, voluit huilen, voluit liefhebben, en dat gun ik iedereen.

Hoe kunnen wij jou inspireren?