coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Lysette

teamcoach, trainer

Als coach en professioneel blikverbreder is het stellen van vragen en aandachtig luisteren noodzakelijk om een goede match te maken. Door echt alert te zijn en te horen wat er niet gezegd wordt, herken ik haakjes om individuele drijfveren te verbinden met het vraagstuk van een team of organisatie. Ik ben dan ook gefascineerd door het systemisch werk/opstellingen. Het kijken door die bril, inzetten van die kennis en de ervaring met individuele, team- of organisatievraagstukken, maken dat gesprekken op een eigen niveau plaatsvinden. 

Natuurlijk hoort ook het luisteren naar dat wat er niet gezegd wordt erbij. “Los denken” helpt mij vaak om een bepaalde situatie van verschillende kanten te bekijken. Ik doe mijn best om daarbij zoveel mogelijk “oordeelloos” te zijn en ik daag je uit om dat ook te zijn. Zo ontstaan inzichten, mogelijkheden en plannen. Ik bewandel die weg samen met je en dat duurt, afhankelijk van de vraag, zolang het duurt.

Geïnteresseerd in de ander en altijd oprecht; zo leef ik mijn leven en ben ik in mijn werk. Ik geniet van lange wandelingen door het bos – alleen of samen – en droom over het lopen van een marathon. Keihard dansen en meezingen doe ik tijdens het luisteren naar bijvoorbeeld het nummer “I’m a soulman”. 

Hoe kunnen wij jou inspireren?