coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Marieke

coach, teamcoach, trainer

Sinds 1993 sta ik stevig tussen organisatie en klant. Zowel hands-on op de werkvloer als met helikopterblik in managementfuncties. Mijn werk heeft mij laten inzien dat ik niets liever doe dan de klant de optimale beleving te geven van de organisatie waar ze mee in contact komen. En deze passie deel ik graag. Ik zoom in door de organisatie handvatten aan te reiken, om het effect van de eigen houding & gedrag op het contact van de klant inzichtelijk te maken en te verbeteren, met aandacht voor verbinding in het team.

Mijn ervaringen zet ik in om organisaties uit verschillende branches te helpen de punten voor verbetering aan het licht te brengen en te herkennen, bewust worden en versterken van de positieve kwaliteiten van zowel organisatie als personeel. Ik denk vanuit mogelijkheden en betrek graag iedereen in dat enthousiasme. 

Veel organisaties hebben prachtige plannen, maar het personeel wordt niet altijd meegenomen in die reis. Mijn uitgangspunt is dat het personeel de belangrijkste schakel is; zij staan in vol contact met de klant. Zij maken of breken een ervaring. Voor meer werkplezier en het brengen van inzicht in het belang van hun rol in het geheel, neem ik hen mee in mijn passie om verdere betrokkenheid te creëren.

Een ‘happy worker’ draagt bij aan een plezierig werkklimaat en dat straalt af op je klant.

Mijn werkwijze is persoonlijk en gebaseerd op aandacht voor jezelf en elkaar. Zit jij lekker in je vel en zit je op de juiste plek in een organisatie, dan straal je dat ook uit én kan je een boodschap overbrengen. 

De samenwerking met de inspiratieboom klopt door de gezamenlijke kernwaarden; de kracht van aandacht, het zien van de mens en denken in mogelijkheden.

Hoe kunnen wij jou inspireren?