coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon
coc-media-icon

Nico

coach, teamcoach, trainer

Ervaring en kennis zijn gebundeld in mijn verhaal, dat ik uitoefen in het vak van adviseur en trainer – iets dat ik met volle overgave en passie inzet. Ik ondersteun ondernemers in moeilijke en uitdagende (groei) situaties binnen hun organisatie en soms daarbuiten. Ook bemiddel ik in groepsconflicten vanuit systemische dynamieken en communicatietechnieken. Ik verdiep me in organisatiepsychologie en systemische coachen, waarbij ik organisaties op een praktische manier begeleid in organisatorische ondersteuning, strategische planning en nieuwe inzichten.

Zo geef ik Ki-trainingen. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet bij teamcoaching, om de innerlijke kracht te laten ontwaken en mensen te verbinden met een heldere blik op communicatietechnieken. Hierbij verrijk ik je met nieuwe inzichten en een betere samenwerking. Dit Ki-principe gaat over levensenergie. Wanneer je bewust wordt van je “Ki”, ontwaak je een deel van jezelf dat je nog niet kende. Hierin komen je gedachten, vaardigheden en energieveld samen en stellen je in staat om bergen te verzetten. Ik kan jou of jouw organisatie hierin begeleiden.

Ik ben een trotse ouder, ondernemer, adviseur en trainer. Bevlogen in persoonlijke ontwikkeling, systemische dynamieken en altijd gedreven om te leren. Daarnaast beoefen ik Oosterse krijgskunst en bestudeer ik de filosofie en het Ki-principe daarachter. Ik ben een verbinder en lees ‘tussen de regels door’.

Hoe kunnen wij jou inspireren?