Kleurrijke vogels
gingen u voor

Karin leert je anders naar dingen kijken”. Dit zinnetje pikte ik op uit een artikel dat gedeeld werd op LinkedIn. En omdat dat precies was wat ik nodig had, zat ik een week later met Karin in gesprek. De beste keuze die ik op dat moment had kunnen maken! Karin is een ontzettend fijn persoon om mee te sparren en dingen te delen, niet alleen op werk- maar ook op persoonlijk vlak. Zonder oordeel en met handige tools, en soms maar weinig woorden nodig, weet Karin je op weg te helpen om dingen helder te zien. Karin motiveert, is enthousiast en denkt absoluut in mogelijkheden! Elke keer keek ik weer uit naar een sessie, omdat er (met een lach en/ of een traan:-)) altijd beweging plaatsvond, in positieve richting. Ik ga met veel vertrouwen en “anderskijkend” de toekomst tegemoet!

Monica
juli 2020

Toen ik net dit traject startte met Karin en ik een kennismakings gesprek aanging, had ik meteen een klik met haar. Ze is heel behulpzaam geweest niet alleen omtrent het vinden van een passende baan, maar ook heeft zij mij heel goed weten te begeleiden in mijn privé situatie.

Er wordt niets overhaast gedaan, ze neemt rustig haar tijd voor me, ik heb nooit het gevoel gehad bij haar dat een afspraak binnen een bepaalde tijd rond moet zijn om snel naar de volgende cliënt te gaan.

Kort na onze ontmoeting had ik al snel een baan gevonden. Tijdens mijn werkweek belde zij me regelmatig om te vragen hoe het ging. Ze is altijd erg betrokken en respectvol geweest naar mij toe en dat waardeer ik enorm aan haar. Wanneer het tegen zit weet ze me ook altijd weer terug naar positieve gedachten te brengen of dat met een gesprek is of een mooie kaart of een gigantische bos bloemen.

Ze heeft een hele positieve invloed op mij gehad, waardoor ik ook anders ben gaan kijken naar bepaalde situaties. Ik raad haar sterk aan bij vooral cliënten die niet alleen op zoek zijn naar werk maar ook een steuntje in de rug nodig hebben. Ik vind Karin heel betrouwbaar en durf ook mezelf heel open te stellen naar haar en dat doe ik niet snel.

Kortom als ik haar een cijfer mag geven van 1 tot 10 krijgt zij van mij een dikke vette 10!

Massuda
Werkfit traject augustus 2020

Karin staat enthousiast en positief in het leven. Ze is een gevoelsmens, gelooft in de kracht van mensen en is een kei in het actief in contact brengen van mensen. Ze ziet overal mogelijkheden en de potentie om dit naar een ander of hoger niveau te brengen. Werken met Karin is inspirerend, gezellig, direct, motiverend en lonend!

Marieke
www.blimm.nl

Karin heeft mij als coach begeleid tijdens een fase, dat ik mijn werk niet meer aankon. Ze heeft mij geleerd met meer mededogen naar mezelf te kijken, leren herkennen wanneer ik over mijn grenzen ga, oefenen in het stellen van grenzen. Karin is voor mij krachtig, liefdevol, humorvol, en inspirerend. Ze heeft veel kennis en methoden in haar gereedschapskist en gebruikt daarvan wat past op dat moment. Heerlijk ook, dat ik altijd concreet huiswerk kreeg en een samenvatting van ons gesprek.

Gertie
januari 2020

Fragment uit de in te vullen enquête:

“Mijn coach heeft steeds oog gehad voor mijn situatie en mijn beperkingen, en toch elke keer in kleine stappen een weg naar werk getoond. Door haar coaching heb ik ook leren accepteren dat er grenzen zijn aan wat ik kan doen, maar ook gedurfd om mijn horizon te verbreden en te kijken naar wat wel lukt. Niet alleen aan het werk komen, maar, veel belangrijker nog denk ik, aan het werk blijven met behoud van gezondheid. Met aanstekelijk enthousiasme, vertrouwen in mij en in de toekomst, met geduld en motiverende coaching en met hier en daar een activerend aandringen. Ik noem graag haar naam hier want zij is een juweel: Karin Groenenboom. Het geven van een 10 is kinderachtig, het leven is niet perfect. Maar ik wil haar wel een zo hoog mogelijk realistisch cijfer geven. Ik heb ongelooflijk veel aan haar coaching gehad.”

(Het cijfer was een 9,5. Het moet gezegd!)

Anne
augustus 2019

Karin is een geweldig betrokken mens wat iedere keer zichzelf uitdaagt om te leren, verder te ontwikkelen. Met veel humor en inzet gaat ze lastige onderwerpen niet uit de weg. Als coach is ze een hele goede sparringpartner die je echt verder kan brengen.

Peter
www.debewustzijnsfabriek.nl

Karin is een bijzonder inspirerende persoon, die met heel veel aandacht en openheid het gesprek aangaat. Ze werkt heel gestructureerd, maar geeft toch ruimte voor waar de ontwikkelingen heen leiden, wanneer dit niet precies gaat zoals het van tevoren gepland was. Hierbij houdt ze toch overzicht en geeft het veilige gevoel dat we misschien op onderzoek uit gaan, maar dat het pad dat we volgen in zicht blijft. Ik voel me heel erg gehoord en begrepen, en daarbij uitgedaagd.

Hierdoor ervaar ik zoveel rust maar tegelijkertijd nieuwe energie. Ik heb nu eindelijk duidelijk voor ogen wat belangrijk is voor mij, hoe ik dit kan realiseren, welke weg ik moet afleggen om daar te komen: om zowel financieel zelfstandig te zijn als op een plek waar ik me goed bij voel & die bij me past. Ik merk dat hierdoor mijn weerbaarheid groter wordt. Ik ben er nog niet, maar ik merk dat ik meer aankan, minder fysiek overbelast ben. Het perspectief geeft energie en uitzicht op herstel.

Miranda
werkfit traject 2018

Karin is betrokken, optimistisch en gezellig. Dit heb ik enorm in haar gewaardeerd in de periode dat zij mijn begeleider was. Als een soms onzekere jonge professional wist zij mij te helpen om mijzelf te laten zien en opende ze deuren voor mij bij opdrachtgevers. Wat ik verder zeer aan haar waardeer is haar reflectieve vermogen: ze weet nog precies hoe ik was toen ik haar voor het eerste ontmoette en ze kan goed aangeven waar ze nu de verschillen ziet. Dit maakt het als jonge professional zeer prettig om met Karin in contact te staan: ze weet mij verder te brengen met eerlijkheid, betrokkenheid en humor. Ze luistert naar je, denkt mee en wilt je oprecht verder brengen. Een aanwinst voor iedereen!

Roos
www.vngtrainees.nl

Wat ik waardeer aan Karin is dat zij een heel groot inlevingsvermogen heeft en ervan houdt om mensen met elkaar te verbinden. Ze is een echte netwerkster! Voor mij als jong en ambitieus persoon was het dan ook een verademing om door Karin begeleid te worden. Karin is niet alleen iemand die altijd vrolijk en enthousiast is, maar weet ook altijd de juiste personen op het juiste moment met elkaar in contact te brengen. Zij heeft voor mij deuren geopend bij potentiële opdrachtgevers.

Ian
www.vngtrainees.nl

Ervaring met Karin is goed. Ik ervaar dat ik terecht kan met allerlei vragen en er wordt meegedacht. Of het nu over een gezamenlijk account/agenda voor thuis is of oppas. Uiteindelijk is het wel zo dat ik de regie heb en alles zelf doe. Dus ideeën worden aangedragen en uitvoering doe ik zelf. Ik ontvang de bevestiging dat ik mijn grenzen moet bewaken. Blijf alles zelf bepalen. Ik ben blij dat Karin er voor mij is in deze fase waarin ik aan het werk ben gegaan. Karin als persoon is inlevend, open minded, positief, stelt goede vragen en ik vind het fijn dat ik haar via telefoon, email of app kan bereiken. Haar communicatie is zowel persoonlijk als professioneel.

Angelique
werkfit traject 2018

Het is fijn om een klik te hebben met mijn coach, Karin heeft begrip voor mijn situatie. Zij zorgt voor passende begeleiding en sluit aan bij waar ik zit en dat geeft vertrouwen om te verkennen en te bewegen richting de werkzame toekomst. Ik voel me hierdoor gesterkt en het geeft vertrouwen. Het lijkt nu nog heel ver weg, maar ben heel blij met de begeleiding.

Marissa
werkfit traject 2018

Karin is een gevoelsmens, zeer intuïtief en groothartig. Ze is spiritueel en heeft mij weer dichterbij mijn spiritualiteit gebracht. Naast dat zij een mens-mens is, is zij ook een goede coach, integer en liefdevol. Zij heeft mij op vele manieren nieuwe inzichten gegeven. Niet alleen door de juiste vragen te stellen, maar vooral door haar opdracht om een visionboard te maken. Twee dagen later wist ik de naam van mijn bedrijf en een maand later, is dat bedrijf een feit. Je bent een kanjer!

Petra
www.cirkelsc.nl

Karin heeft mij begeleid tijdens een periode waarin ik aan het ontdekken was wie ik als professional was en wat ik binnen een opdracht/team in kon brengen. Karin heeft een heel prettige manier van begeleiden die zowel persoonlijk is als gericht op het oplossen van de situatie. Ze blijft meedenken vanuit jouw positie met aandacht voor de context. Ik gun iedereen zo’n coach/manager in z’n omgeving!

Eveline
www.vngtrainees.nl

Karin heeft zich in de Opleiding Runningtherapie ontwikkeld tot een kundige runningtherapeut. In haar begeleiding kan ze bouwen op een ruime ervaring als begeleider én op haar intuitie. Vanuit haar hart weet ze ruimte en veiligheid te geven waardoor clienten zich durven openen en te laten zien. Buiten weet ze een waardevole combinatie te maken van rust én actie, van stilstaan, wandelen én rennen! Zodat ieder op zijn of haar niveau uitgenodigd wordt om van binnen én van buiten in beweging te komen!

Martine
www.psychosyntheseacademie.nl

Karin is in staat om in een korte tijd tot de kern van een vraagstelling te komen. Van daaruit tuigt ze een project of oplossing verder op. Ze blijft tijdens het hele project de touwtjes in handen houden. Ze werkt vanuit oprechte verbinding, ze is oprecht geïnteresseerd en ze luistert. Hierdoor weet Karin van elk teamlid hoe zij hen het beste kan ondersteunen om het maximale uit een project te halen. Karin is snel, accuraat, oplossingsgericht, gedreven en gewoon een heel leuk mens om mee samen te werken.

Lysette
www.zetzetin.nl

Vanuit het hart, passievol, open, betrouwbaar, eerlijk en tegelijkertijd ook praktisch, veelzijdig concreet, direct…. Ik heb Karin vanuit ons contact tijdens de coach opleiding en vanuit haar rol bij de VNG leren kennen als een vrouw om van te houden en om op te bouwen.

Nanco
www.coachcenter.nl

Karin doet/beleeft/ervaart/fietst/rent/regelt veel, ook veel rust/lummelen/slapen. Niet veel mensen kunnen zoveel werkwoorden in 1 dag stoppen als Karin. Een vrouw een vrouw, een woord een woord. Als Karin zegt dat ze iets doet voor je, dan gebeurt het ook. Als Karin je aanspreekt is dat direct, dat kan voor sommigen best imponerend zijn, maar haar gulle lach ontspant dan. Er is bij Karin veel ruimte en begrip voor het anders zijn van anderen. Waarschijnlijk omdat niets menselijks haar ondertussen meer vreemd is. Kortom: een heeeeeeeerlijke vrouw.

Sanne
www.funkypepper.nl

Ik heb Karin leren kennen als ware aanwinst voor ons team. Ze is betrokken en heeft veel oog voor de mens. En dat is fijn! Ze is doortastend, eerlijk en open. Daarnaast doorziet ze goed waar je passie zit en probeert ze dat zoveel mogelijk naar boven te halen.

Aimée
www.democraticchallenge.nl

Karin is een kanjer in organiseren. Ze heeft inspirerende en creatieve ideeen, denkt vooruit, heeft een scherp oog voor detail en is zeer precies in alles wat ze doet. En daarnaast is Karin ook ook nog eens ontzettend leuk om mee te werken.

Miriam
www.chasethesun.online en www.noestcommunicatie.nl