Wat als je kiest
voor een beetje zachter...

Nieuwsgierig?

Vul vrijblijvend het contact formulier in!

Praktische Zaken


Bezoekadres

Herenstraat 42

Ruimte 218a

2271 CH Voorburg

Afzeggen afspraak

Afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Worden de coach sessies vergoed?

Via jouw werkgever

Bedrijven hebben vaak geld beschikbaar voor loopbaantrajecten. Coach sessies vallen hier ook onder. Een werkgever kan er ook voor kiezen om ter preventie van burn-out klachten de kosten van het coachen te vergoeden. Hiervoor maak ik graag een offerte op maat.

ZZP-er

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Scholingskosten

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken bij je belastingaangifte. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via jouw zorgverzekering

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw zorgverzekeraar.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kan je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiƫle middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Je kan met jouw UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan jou beschikbaar waarmee je jouw coachingstraject geheel of gedeeltelijk kan betalen. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV.

Locatie

Mijn standplaats is het prachtige Voorburg (Herenstraat 42, ruimte 218a). Samen met jou kijk ik wat de prettigste plek is om van uit te werken.
Dat kan op mijn eigen werkplek zijn, op een inspirerende locatie of we gaan lekker naar buiten.

Privacy verklaring van de inspiratieboom

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.